x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kristīne: "Es nolieku..

2003. gada 11. februāris, 9:21 am, 2 atsauksmes / pievienot vēl

Kristīne: "Es nolieku savas vieglās dienas!"        (Blaumanis, "Purva bridējs")

Mjā.. Pielika mani pie darba. Sākās prakse. No četrām līdz divām bŗīvām dienām nedēļā :( Bija izvēles iespējas – vai nu kaut kādam sieviešu institūtam veidot weblapu, vai arī nē. Tas gan būtu man interesanti, bet viņi/as vēlējās bilingvāli, bet es krieviski neko nevaru. Pat lamāties ne.
Nu tāpēc es tagad esmu Valsts Ieņēmumu dienestā. Un izrādās, ka darboties tā man patīk. Atbildu par Centra rajona, Rīgas rajona un Siguldas nodaļām. Pēdējais jau tuvāk manai apmešanās vietai :) Pārējais ir konfidencionāla info.
Tur ir jauki cilvēki, jauna mājas, jaukas telpas. Pilns ar baltiem gaiteņiem, kuros apmaldīties ir kā kaut ko apčurāt.

Ar manām emocijām kaut kas noticies. Es to atskārtu vakar VID'ā. Čakarēju vienu kompi un atskārtu, ka es taču daru nozīmīgu darbu. Cilvēki tā dēļ strādās ātrāk, Latvijai būs labāk. Un pateicoties man. Man man tas nekādas emocijas neizraisīja. Par to jau es arī uztraucos!
jutoņa: confused
♪♬: klaviatūras grabināšana, konsultāciju sniegšana, soļi

anonymous: Malacis! Lai veicaas..

2003. gada 13. februāris, 7:49 pm, 1 atbilde / atbildēt

Malacis! Lai veicaas vidaa! Sonchiku jau jums nonjeema? Par ko iisti tu tur atbildi (ja taa nav taa konfidencionaalaa info)?
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: jā, viņš nu ir prom,..

2003. gada 18. februāris, 8:39 am, atbildēt

jā, viņš nu ir prom, bet mani tas tāpat neietekmētu. Nebūtu viņam pār mani varas :)

Es atbildu par to, lai viss straadātu kā vaig un pēc iespējas ātrāk. Produktīvs darbs :)
Pagaidām tas izpaužas kā tīkla karšu nomaiņa un atmiņas pielikšana :( Kopš vakardienas man ir noriebies skatīties uz SIMM moduļiem!
Pie konfidencionālas info es esmu ļoti tuvu, bet ne klāt. un arī pagaidām tas mani neinteresē. bet tā kā man te jāsabūt līdz maija vidum, tad.. kas zina, par ko var disciplināri sodīt :) Es esmu izlasījis lielu daudzumu ar visādiem noteikumiem par info aizsardzību, klasificēšanu utt Par sodiem neko neatceros :)