x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Dārzāzija #8: citos augstumos

2018. gada 8. aprīlis, 9:52 pm, 6 atsauksmes / pievienot vēl

Tas ir sirseņu pūznis strazdu būrītī – jau rudenī to pamanīju, bet tad mani nekas nebūtu piespiedis tam tuvoties, arī ar šo bija nervozi. Kā K mīlēja teikt: "KILL IT WITH FIRE!!" Var jau būt draudzēties ar dabu un tā, bet irsis ir irsis. Iztīrīju to visu (nekas neizlidoja) un salaboju arī Latvijas nacionālā putna būrīti, vakarpusē viens eksemplārs pat bija klāt un staigāja pa pagalmu.

Šodien uzrāpos trīs ābeļu un vienas bumbieres galotnē un trīcošām rokām tās likvidēju – bija izstiepušās pārāk augstu un tie tāpat bija ūdenszari. Zinu, ka to būtu jādara kaut kad apmēram februārī, bet kaut kā nevaru iedomāties, ka spētu kāpt kokā tādā augstumā pa šaubīgiem zariņiem ziemas drēbēs.

Paklausīju dill un paretināju burciņspraudeņus – tagad būs dažādās augsnēs un viens pat paliks ārā, vērošu rezultātus. Dažādos trauciņos iesēju verbenu, pusdienziedes, samtenes, lavandu, kosmejas, lietuspuķes, cinnijas, flokšus, spalvu neļķes un laksi. Tagad pacietību. Izrādās, ka laksi bija jāsēj jau oktobrī. Tāpat ceru, ka kaut kas sanāks, man tas garšo.

Sāku no rīta pēc desmitiem, ienācu iekšā pusdeviņos vakarā. Labi, ka darbdienās varēs atpūsties, haha. Vai ne? Vai ne? Heh.

polija: Ūn kurš vēl teica, ka..

2018. gada 8. aprīlis, 10:30 pm, 1 atbilde / atbildēt

Ūn kurš vēl teica, ka sievietēm pārsvarā patīkot pa dārzu rušināties? :D
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Neveselīgs stereotips! ..

2018. gada 9. aprīlis, 4:21 pm, atbildēt

Neveselīgs stereotips!
Šogad abonēju žurnālu "Ievas dārzs" (neplānoti tā sanāca, nevarēju atteikt priekšniecei), un tur, vēršoties pie lasītāja, visas galotnes ir sieviešu dzimtē. (žests)
 
efgaa (f_g)

efgaa: Mums irši bija..

2018. gada 9. aprīlis, 8:33 am, 3 atbildes / atbildēt

Mums irši bija bēniņos kārtīgu pūzni izveidojuši. Lasīju, ka tikai vienu gadu viņi dzīvo pūznī, nākamajā būvē jaunu. Nekas neizlidoja, jo viņi neziemo savos pūžņos. :)
 
scope (scope, vvz)

scope: Ziemo tikai mamma,..

2018. gada 9. aprīlis, 11:26 am, 2 atbildes / atbildēt

Ziemo tikai mamma, pārējie iet bojā.
Ar lapsenēm, laikam, tas pats.
Lasi starp rindiņām: vvz
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Pamanīju tur vienu..

2018. gada 9. aprīlis, 3:36 pm, 1 atbilde / atbildēt

Pamanīju tur vienu kāpuriņu, sīkāk pētīt gan nebija vēlēšanās.
 
scope (scope, vvz)

scope: Varbūt jaunā maiņa?..

2018. gada 10. aprīlis, 4:55 pm, atbildēt

Varbūt jaunā maiņa? Bet kaut kā par agru, jo jaunā mamma vēl pēc saliem nebūs paspējusi atgriezties no ziemošanas vietas un sadēt.

Kolēģim paveicās - putni šādu pat veidojumu bija iztīrījuši, atlika tikai no jumta un grīdas notīrīt pārpalikumus.
Lasi starp rindiņām: vvz