x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Patīkama anomālija

2018. gada 22. septembris, 12:08 am, 3 atsauksmes / pievienot vēl

Šogad pirmoreiz peldējos 13. maijā, pēdējo – 21. septembrī. Maijā bija ļoti silts ūdens, septembrī – tiešām auksts. Divas minūtes ūdenī tomēr skaitās ūdenī, bet pēc izkāpšanas krastā varēja just kā asinis zem ādas joņo un karsē atdzisušo virsējo slāni. Un cik silts gaiss. Vai tā bija laba doma? Nnnnnnnu tas bija jādara.

Visu vakaru esmu pavadījis ārā, pa brīžiem paskatoties uz gandrīzpilnmēnesi, Marsu un zvaigznēm. Zincik cilvēku šovakar skatījās uz Mēnesi? Somijā, Polijā, Ēģiptē, Dienvidāfrikā? Simti tūkstoši? Miljoni? Visiem kaut kas kopīgs. [info]krii uzrakstīja, ka nekad tā vairs nebūs. Pie laba tik viegli pierast.

polija: kāpēc domā, ka..

2018. gada 22. septembris, 8:31 am, 2 atbildes / atbildēt

kāpēc domā, ka pēdējo? ;)
Es vkr arī kādas 6-7 minūtes papeldēju, bet baigie viļņi Daugavā. Cenšos tāpēc tikai tā drusku, lai nenosaltu - citādi sanāk nevis imunitātes stiprināšana, bet graušana. :)

Un es arī esmu rihtīgs siltummīlis, vajag siltu ūdeni, bet kaut kā kopš augusta beigām iesāku praktiski KATRU dienu un tad tas ūdens vairs nešķiet auksts. Patiesībā auksts kļuvva tikai no šīs nedēļas, kad tās aukstās naktis. Iepriekš vēl bija diezgan silts. Plus vēl parasti līdu ūdeni pēc atbraukšanas no darba uz BD ar velo, tad arī izdodas tā forši uzsilt un pavisam viegli ieiet ūdenī. Ja stāv un drebinās, tad gan nav nekādā jēgā.. :)
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kad beidzas šortu..

2018. gada 22. septembris, 7:50 pm, 1 atbilde / atbildēt

Kad beidzas šortu laiks, tad arī peldsezona noslēgusies. :/
Man te radi visu gadu brauc uz kaut kādu strautu peldēties, arī pie -20°. Varbūt tu arī turpināsi peldēties un nepārstāsi arī septembra beigās. :)
Mani biedē auksts ūdens, bet nu forši, ka daži tā var.
 

polija: šortus jau arī kā..

2018. gada 22. septembris, 10:48 pm, atbildēt

šortus jau arī kā kurš velk.. :D
Es labprāt turpinātu, bet man jāmaina dārziņš bērnam un nesanāks vairs tā, ka atbrauc pakaļ, noplunčājies, tad iet pēc bērna.. Jo šitā Daugavas ppeldvieta, kur vislaik gāju, burtiski 50m no BD. :)