x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Hmm.. maita , eRe (..

2003. gada 4. jūnijs, 1:14 pm, 8 atsauksmes / pievienot vēl

Hmm.. [info]maita, eRe ([info]erentgenc) un [info]platinum zina, kur es dzīvoju.
Bet es zinu, kur dzīvojat jūs, sīkie. Vai strādā, piem., lielā (160). Tāpēc nevaig provokācijas. Es varu atsaukties. Neizaiciniet mani un nekas slikts nenotiks. :) Kā parasti — «Es palikšu savā vietā – jūs palieciet savējās.» ©Ulmanis :)

Izrādās, ka es esmu labs cilvēks. Linku ielieku tāpēc, lai pats neaizmirstu un mēģinātu tam noticēt. :) Nu.. Man jau tā neliekas.

Es nupatās tiku pie jaunas mūzikas. Staroju. :) Bebel Gilberto - Tanto Tempo (2000), Zero 7 - Simple Things (2001), Blur - Think Tank (2003), The Baldwin Brothers - Cooking With Lasers (2002).. Nu, un vēl pirmais Lemon Jelly - LemonJelly.KY (nūū..), jaunais The White Stripes - Elephant (ēēm..), franču Arling and Cameron - Music for Imaginary Films (mm..), Norman Cook (Fatboy Slim) - Break From The Norm (mmm..) un vecais Bentley Rhythm Ace. Un, galvenais, beidzot man ir vēl divi pietrūkstošie R.E.M. albumi - Automatic for the people (1992) un Monster (1994). Nu man kopā ir četri. Superb! :) O! Oho! Viena no manā mīļākajām grupām. Un vēl vecie albumi.. Mm! Uzbrauc peli te (ja MSIE; Mozilla parāda nedaudz).
Zero 7 — mm. :) Kaut kas līdzīgs Air. Un ļoti labs.
Bebel Gilberto man nez kādēļ ļoti iepatikās. Evening Standard: «If you're looking for that midsummer ambience that Brazilian music creates so well, Bebel Gilberto's gentle vocals are ideal». Saprati? Brazilian, ambience, gentle vocals.. Dzied viņa gan savā brazīļu / portugāļu / spāņu valodā, gan angliski. Man jau vispār tāds chill-out patīk. Šito varētu salīdzināt ar kaut ko pa vidu starp kubiešu onkulīšiem Buena Vista - Social Club un Bang Bang - Je t'aime, je t'aime. Vienk tā - pa vidu.
Ja nu kāds ir redzējis filmu «Ghost Ship» (kuru man tā arī nepietika drosmes noskatīties, bet uz plauktiņa stāv :) ), tad tur sākumā (pirms visus uz kuģa klāja pārgriež trose - šausmene it kā) visiem, kas uz klāja, dzied kāda dziedātāja sarkanā kleitā, iespējams, spāniski. Nu, apmēram tādu es iedomājos Bebel Gilberto. :) Un dzied apmēram līdzīgi - gan balss, gan stils. Hmm.. Varbūt tā arī ir viņa?

Liels HTML fails, ja kāds grib pasiekaloties. :) Tikai neseko manās pēdās un neliec man nopilināt klaviatūru ar manis paša siekalām! :) (Mitrums + elektronika -› lokāls salūts). Mani it kā neinteresē, ar ko vari palepoties Tu. :)

Ak, jā. Beidzamais. [info]tviglis jautāja par MacOS X stila Winamp'a skinu. Šiten te.

tvī: senks, bet nespēju..

2003. gada 4. jūnijs, 2:32 pm, 3 atbildes / atbildēt

senks, bet nespēju atvērt to failu. :/ arī winamps neatpazīst, style xp arī nē (lāmerīgākie varianti).
Music for Imaginary Films skan tikpat labi, cik izklausās? kaut kur briesmīgi dzirdēts apzīmējums vispār.
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: es atvainojos, gadījās..

2003. gada 6. jūnijs, 5:10 pm, 2 atbildes / atbildēt

es atvainojos, gadījās izcili draņķīgs neta pieslēgums. tur abi faili ir bojāti. es apsolu, ka aploadēšu :) vēlreiz un tad došu Tev ziņu. nu, gadījās. :) un es vēl nepārbaudīju arī. uzticējos. šeku! :)

es gan iepriekš nebiju dzirdējis šī arling and cameron albuma nosaukumu. nezinu, man neliekas paīstams. mūzika gan man ļoti patīk - nedaudz franciska, nedaudz chill-out, nedaudz pop un dance. ļoti jauki :)
 

tvī: ir ok, es tikai domāju,..

2003. gada 6. jūnijs, 8:21 pm, 1 atbilde / atbildēt

ir ok, es tikai domāju, ka mana lāmerisma aura vainīga. :>
music for imaginary films man radīja miglainas asociācijas laikam jau ar brian eno albūmiem ar līdzīgu tēmu, ko es nevarēju atcerēties iepriekšējā postā. šitas arī būs jāievērtē.
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: tagad var droši. es..

2003. gada 11. jūnijs, 1:17 pm, atbildēt

tagad var droši. es pārbaudīju. :) links manā žūrnālā.

nākošreiz varbūt ielikšu winxp theme par macos x - oriģinālo un savu pielaboto. :)
 
on parole (platinum)

on parole: Anyway, man Tu esi..

2003. gada 4. jūnijs, 4:19 pm, 3 atbildes / atbildēt

Anyway, man Tu esi Labais tēls :D

Kā jau solīju, esmu iegremdējusi vieglā izmisumā manus cienījamos kolēģus - šlāgercienītājus :) "UNQWILA" viņi vēl spēj sagremot, "XILAKJU" pavisam nē, par ko man neviltots prieks&sārtas atriebes dzirksteles no acu kaktiem šķīst, ha!

Interesanti, bet daži gabali no Evans raisa asociācijas ar Time After Time (nē, ne plaģiāts), it sevišķi "No Response" un "Use Me". Var jau būt, ka man tikai tā izklausās.

Jāatzīst ilgi tā nav bijis, ka CD staipītu līdzi visur, kurp dodos, jau kuro dienu..šie ir patiešām Lieliski.
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: katrā ziņā, Tu mani..

2003. gada 6. jūnijs, 5:21 pm, 2 atbildes / atbildēt

katrā ziņā, Tu mani iepriecini. :)
bet tie nosaukumi ir jāraksta ar maziņiem burtiņiem, ne lielajiem.

zini, ja daudz klausās vinu un to pašu, tad tas apnīk. ar mani tieši tā arī notika. ar tām dziesmām. laikam visām. kad paies laiks, tad varēšu atkal ar prieku tās dzirdēt. :)

interesanti, ja Taviem kolēģiem nepatīk, tas, ko Tu liec klausīties, tad kāpēc viņi Tevi laiž pie teikšanas? :) a, dj?

es neesmu ne ar vienu salīdzinājis Evansu. varbūt ir kaut cik līdzīgi tat (katrā ziņā CD viņam ir), varbūt viņš ir ietekmējies arī no St. Germain. tomēr viņš visu mūziku rada elektroniski, neko dzīvajā.

paldies Tev! :)
 
on parole (platinum)

on parole: Tik ļoti sagribējās..

2003. gada 9. jūnijs, 11:55 am, 1 atbilde / atbildēt

Tik ļoti sagribējās Lielajiem..un še man :)

Ir lietas, mūzika, vārdi un cilvēki, kuri neapnīk nekad. Tāda nu es esmu, mēdzu "ierūsēt" uz ko konkrētu, ilgi netieku vaļā. Laikam tāpēc, ka neuztveru uzreiz visu pilnībā(idiotisms, vai? :)
Vakar sadzirdu ko vienu, šodien jau ko citu.

Kolēģi. Mums ir vienošanās - no rīta dj ir tehn.direktors, pēcpusdienā - tehn.sekretāre, ir jautri :)
btw, Evans patīk vairumam, kas pārsteidzoši, ņemot vērā viņu tendenci klausīties visādas tūdļiņ-tāgadiņ-šausmas, i cilvēki netic, ka tā ir Tikai un vienīgi elektronika.
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: man gan tas neliekas..

2003. gada 11. jūnijs, 12:40 pm, atbildēt

man gan tas neliekas idiotisms. :)
Tev vismaz katru reizi klausoties, tas ir kas jauns. tāpēc arī tik drīz neapnīk. man, lai dzirdētu ko jaunu mūzikā, ko jau vairākas reizes esmu dzirdējis, ir vismaz jāklausās uz austiņām. :)

ak ta Tu esi tehno sekretāre? :) es tik un tā nezinu, ko tas nozīmē. :) misis d ir dj. :)

tā Tava piebilde par Evansa mūziku.. Es aizsūtīšu viņam linkus uz vietām, kur Tu tik jauki izsakies. Tā ir tikai elektronika (1 un 0) un talants to visu tik forši salikt kopā. :)