x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Aprobežotie! (Droši..

2003. gada 12. decembris, 2:23 pm, 7 atsauksmes / pievienot vēl

Aprobežotie! (Droši vien, ne jau Tu.)
Zināmā mērā es pat lepojos, ka parasti klausos tādu mūziku, ko citi nemazam nezina. (Kas ir «Sparklehorse», Silje Nergaard, «The Streets», «Rinôçérôse»?) Un tie savukārt klausās to, ko klausās pārējie. Un tā visā pasaulē. Tieši tādiem arī domāts European (s)Hit Radio.
Reiz sen senos laikos (kaut kad vasarā) gadījās dzirdēt EHR topu. To, kur dziesmas sakārtotas pēc to atskaņošanas biežuma ēterā. Nu, lūk. Ar katru nākošo dziesmu manas bailes arvien pieauga. Un tas bija nemaz neņemot vērā dziesmu labumu un oriģinalitāti. Tas bija šo dziesmu atskaņošanas reižu dēļ. Un kad nonāca līdz pirmajai vietai, tad nelielu aprēķinu veikšana pierādīja, ka šī dziesma atskaņota gandrīz katru stundu visu nedēļu. psc.. Nav brīnums, ka šīs dziesmas ir viendienītes – apnīk taču.
Vēl viens piemērs. Nesen biju dabūjis «Röyksopp» albumu un man skanēja dziesma ar nosaukumu «Eple». Tad tā vēl neskanēja pa radio. Istabā ienāca māsa un es pievērsu viņas uzmanību šai dziesmai. Viņa biš' paklausījās, pateica, ka neko par tādu «Röyksopp» nezina un vispār viņai dziesma nepatīk. Pēc kādiem diviem trim mēnešiem šī dziesma sāka skanēt pa EHR. Un tad viņa jautāja man, vai man ir tāda dziesma. Lose! Izrādās, kas nevis es, bet gan viņa ir pelēkās masas pārstāve.

Mjā un vispār, cik daudzi ieklausās dziesmu vārdos? Un es te nedomāju pop un dance.

-- (ripp, meitene)

--: jūtos pamatīgi pārsteigta

2003. gada 12. decembris, 5:28 pm, atbildēt

tas laikam bija retorisks jautājums. taču ja klausos kko kur nevar saprast vārdus - dabūju tekstus un klausos lasot līdzi.

man ar māsām (divas jaunākas) ir apm tādas pašas attiecības kā Tev ar Tavu. nevaru apgalvot, vai sliktākas, jo nezinu. bet labas nav.

a man ist. biedrene EHR klausās. un visu laiku liek. uz mana maģa. savu staciju. :))
Lasi starp rindiņām: meitene
 
CopyLeft (troller)

CopyLeft: Lai katrs klausās ko..

2003. gada 12. decembris, 5:28 pm, atbildēt

Lai katrs klausās ko grib, tas, ka cilvēks iemīt to, ko viņam pasniedz "prestiža" radio stacija liecina tikai neizkoptu mūzikas gaumi... varbūt tas ir stila pēc.. varbūt Tavai māsai Tu neliecies autoritāte mūzikas jomā. Nobeigumā teikšu, ka es arī esmu vieglmūzikas daļējs piekritējs. Parasti klausos, to, kas man patīk. Visi nekad nebūs vienādi vai dažādi.
 

tvī: ou, šis posts man nav..

2003. gada 12. decembris, 5:53 pm, 1 atbilde / atbildēt

ou, šis posts man nav domāts! :D
es ieklausos arī pop un dance vārdos, un tieši tāpēc man tie nepiedur īpaši. loģiski laikam jau.
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: nu tas par dziesmu..

2003. gada 15. decembris, 11:49 am, atbildēt

nu tas par dziesmu vārdiem vispār tur tā vienk beigās pierakstījās.
vienk cik esmu dzirdējis pop un dance, tur teksta maz un pārāk vienkāršs. varbūt Tu klausies kaut ko sakarīgāku. :)
galvenais, ka vispār ir vēl kāds, kurš ieklausās vārdos.
 
Jankums (erentgenc)

Jankums: Njā, man arī tas..

2003. gada 13. decembris, 11:13 am, atbildēt

Njā, man arī tas patīk, ka klausos mūziku, kuru citi savu mūži nav dzirdējuši, bet dažreiz sanāk pastrīdēties ar "parastajiem" par to kas tad labāks- mana mūzika vai viņu. Protams, uzvar "parastie", jo tie sāk skandināt, kādu mūziku tad biežāk atskaņo radiostacijās. Man pajāt, man ir labi. "Kā lai tādam demagogam kā Tev iestāsta, ka.." :) Rispekt
 

anonīms: stulbie cibiņi

2003. gada 15. decembris, 8:43 am, 1 atbilde / atbildēt

He he, nu tik cibiņi lielās, kurš krutāks, kurš klausās elītāku mūziku. Krāniņa staipīšanas pasākums pilnās burās (visticamāk gan biksēs). Jā, tu neesi tāds ka visi, tu klausies elītu mūziku, jā, kruta!
 

tvī: Re: stulbie cibiņi

2003. gada 15. decembris, 5:49 pm, atbildēt

laikam sajuties pelēks un nenovērtēts, jo saprati, ka neesi elīts?